Onze producten van kunststof

Kunststof kozijnen, ramen en deuren van Florijn Kunststof BV zijn een goede investering voor uw huis. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Meer dan 30 jaar eigen productie ervaring maakt Florijn Kunststof de specialist en dus een waardevol adviseur. Kunststof leent zich uitstekend voor nieuwbouwprojecten en de renovatie van woonhuizen en kantoor- of bedrijfspanden. Kunststof kozijnen hebben een uitstekende isolerende werking en zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Onze kunststof kozijnen worden gemaakt met Rehau kozijnprofielen. Rehau Character-Design kozijnprofiel is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld. Door het koppelen van de Duitse kwaliteitsnormen aan de eisen die de Nederlandse markt stelt aan de vormgeving van profiel en raam, behoren de kozijnen en profielen van Rehau tot de beste op de wereldmarkt.

Kozijnen en ramen
Wij werken met de serie Rehau Character-Design. Deze is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Het profielsysteem bestaat uit 2 basisprofielbreedten: 70 mm vlak profiel en 115 mm verdiept profiel. Ramen met een vlak aanzicht zijn strak en modern. Vlakke kozijnprofielen worden hoofdzakelijk toegepast in bedrijfs- en utiliteitsgebouwen. Met het verdiept profiel krijgt men een meer robuust en traditionele uitstraling, zoals bij de houten kozijnen. Deze profilering komt tegenwoordig het meest voor in ons land. De afmetingen van de kozijnprofielen met een diepte van 115 millimeter zijn afgeleid van de houtmarkt. De grote versterkingskamers van zowel het vlakke als het verdiepte profiel worden voorzien verzinkt staal. Het Rehau profiel is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en met houtnerf.

Kozijnen kunnen in diverse uitvoeringen gemaakt worden, bijvoorbeeld hefschuifpui, kiepschuifpui, dakkapelkozijn of erkers. Ook voor de ramen zijn er diverse uitvoeringen mogelijk, zoals een naar buiten- of naar binnendraaiend raam, een draaikiepraam, vastraam of een verhuisraam. Een verhuisraam is een kopie van een oud Hollands schuifraam uit de jaren 30, die voldoet aan de huidige eisen. Onze producten zijn mogelijk voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk.

Deuren
Wij maken een deur zoals u die wil. Zowel naar binnen als naar buitendraaiende deuren kunnen gemaakt worden met het Rehau Character-Design systeem met kozijnen van 70 mm en 115 mm diepte. Al onze deuren worden voorzien van de gewenste sluitingen die voldoen aan de verplichte veiligheidsvoorschriften volgens Politiekeurmerk. Er zijn diverse uitvoeringen van deuren mogelijk, te denken aan voordeuren, achterdeuren en tuindeuren.

Glas
Wij monteren geen glas.

Horren
Wij leveren diverse soorten horren. De raam- en deurhorren zijn van uitstekende kwaliteit. Wij adviseren u graag bij de keuze van het type hor.

Screens rolluiken
Screens zijn zeer gebruiksvriendelijk. In combinatie met comfort is een screen in vrijwel elke situatie toepasbaar. De structuur van het screendoek zorgt ervoor dat het zicht naar buiten niet verdwijnt als de screen naar beneden is. Ook een rolluik biedt optimaal gebruiks- en bedieningsgemak. Geniet van de inbraakwerende eigenschappen, van de warmte- en koudewering en van de geluidsisolerende eigenschappen van een rolluik.